Ο όρος Social Media Marketing (SMM) αναφέρεται στις ενέργειες με τις οποίες προβάλουμε την επιχείρησή και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter κλπ.), έχοντας ως κύριο στόχο τη “word of mouth” (από στόμα σε στόμα) διαφήμιση της επιχείρησης και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της, δημιουργώντας παράλληλα έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους πελάτες και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Μηνιαία πακέτα social media

Lite
Μηνιαία χρέωση
50 €
1-2 post την εβδομάδα
Διαγωνισμός Facebook ανά μήνα
Facebook
Twitter
Instagram
Διαχείριση διαφημίσεων
Αύξηση followers
Επικοινωνία
Daily
Μηνιαία χρέωση
150 €
Έως 5 post την εβδομάδα
Διαγωνισμός Facebook 1 ανά μήνα
Facebook
Twitter
Instagram
Διαχείριση διαφημίσεων
Αύξηση followers
Επικοινωνία

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Πως το Social Media Marketing (SMM)

μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας;

 • Brand Building & Awareness: Δημιουργήστε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα, τη φήμη και την αξιοπιστία των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.
 • Customer Interaction: Δημιουργήστε τα κατάλληλα ερεθίσματα κοινωνικής ενασχόλησης και δείτε το κοινό σας να συζητά και να ασχολείται ολοένα και περισσότερα με τα προϊόντα – υπηρεσίες σας.
 • Customer Feedback: Μάθετε τι συζητούν και σκέπτονται οι πελάτες σας για τα προϊόντα – υπηρεσίες που προσφέρετε. Προλάβετε να διορθώσετε έγκαιρα τυχόν ατέλειες και λάθη.
 • Customer Relationship Management & Support: Συλλέξτε πολύτιμες πληροφορίες και τάσεις των πελατών σας και υποστηρίξτε τις ανάγκες τους.
 • Community Building: Δημιουργήστε τη δική σας διαδικτυακή κοινότητα η οποία θα συζητά και θα εξαπλώνει τη φήμη σας.
 • New Product Ideas: Με τις πληροφορίες που συλλέγεται μέσω των ενεργειών social media marketing (SMM), ανακαλύψτε βελτιώσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, θωρακίζοντας την αξιοπιστία τους.
Επιπλέον Υπηρεσίες
 • Διαχείριση διαφημίσεων: Tο Facebook έχει το πιο εξελιγμένο δίκτυο διαφήμισης από όλα τα κοινωνικά μέσα. Είναι επίσης ένα ουσιαστικό μέρος στη στρατηγική marketing πολλών εταιρειών, καθώς με τις νέες αλλαγές είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε οργανική προσέγγιση στο Facebook, εάν είστε επιχείρηση. Οι διαφημίσεις Facebook μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκες, ειδικά αν θέλετε να πάτε σε πολύ λεπτομερή στόχευση.
 • Αύξηση των Followers: Το Instagram δεν είναι πλέον μια εφαρμογή για να μοιράζεστε τις φωτογραφιών σας, είναι μία από τις πιο αγαπημένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στον κόσμο. Περισσότερα από 500 εκατομμύρια άτομα συνδέονται καθημερινά στο δίκτυο.
  Μερικοί από αυτούς είναι εκεί για να δουν τι νέο υπάρχει με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή να “κατασκοπεύσουν” διασημότητες. Όμως, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που χρησιμοποιεί την εφαρμογή για να ελέγξει τιμές, να πάρει ιδεές και να αγοράσει νέα προϊόντα. Εάν το brand σας βρίσκεται στο Instagram, τότε είναι σημαντικό να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερους followers. Σε αντίθεση όμως με το Facebook η διαφήμιση δεν μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέους ακολούθους!
  Εμείς εδώ στην EmSpace είμαστε εδώ για να σας συμβάλλουμε στην σωστή ανάπτυξη σας στο Instagram! Θέλετε να μάθετε πως; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.