Μετατροπή e-shop από osCommerce σε Woocommerce

Αρχική Μετατροπή e-shop από osCommerce σε Woocommerce

Έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα που χρησιμοποιεί το osCommerce και θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο και σύγχρονο χρησιμοποιώντας τη πλέον δημοφιλή και σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce)  Woocommerce;

Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε όλα σας τα προϊόντα, παραγγελίες και χρήστες και η emspace  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το νέος σας κατάστημα  με το μικρότερο κόστος και τις μέγιστες δυνατότητες.

Βασικό Πακέτο
Το βασικό πακέτο συμπεριλαμβάνει 4 τρόπους πληρωμής, 5 τρόπους αποστολής, blog, σελίδες επικοινωνίας και χάρτη φυσικού καταστήματος.

Για το σχεδιασμό του e-shop σας θα επιλέξετε από συγκεκριμένα πρότυπα που θα σας προτείνουμε, ανάλογα με το τύπο της επιχείρησης, σε αυτά περιλαμβάνονται και 10 Premium θέματα που προσφέρονται χωρίς επιπρόσθετο κόστος .

Επίσης στο βασικό πακέτο συμπεριλαμβάνεται προεγκατεστημένη η δυνατότητα προβολής στο skroutz.gr και το bestprice.gr μέσω του plugin που έχει δημιουργήσει η επιχείρηση μας.

Οι τρόποι αποστολής είναι : αποστολή μέσω courier με υπολογισμό τελών μέσω Τ.Κ. , παραλαβή από το κατάστημα, δωρεάν μεταφορικά.

Οι τρόποι πληρωμής συμπεριλαμβάνουν : αντικαταβολή, πληρωμή στο κατάστημα, πληρωμή μέσω paypal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή με πιστωτικές / χρεωστικές / προπληρωμενές κάρτες μέσω Viva Payments με το plugin που έχει δημιουργήσει η επιχείρηση μας.
To e-shop θα παραδοθεί SEO ready και με χαρακτηριστικά social media (share, follow, tweet, κ.λ.π) .

Premium Πακέτο

Στο Premium Πακέτο μπορούν να ενσωματωθεί η πληρωμή με πιστωτικές μέσω κάποιας τράπεζας που συνεργάζεστε (Εθνική, Eurobank, Πειραιώς, Alpha bank )

Επιλογή Premium template για το σχεδιασμό του ηλ. καταστήματος.

Μεταφορά προϊόντων από προηγούμενο ηλ. κατάστημα.

Μεταφορά Προϊόντων, παραγγελιών και πελατών στη νέα πλατφόρμα.

Το κόστος μεταφοράς είναι ενδεικτικό και διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των προϊόντων, παραγγελιών και πελατών του ηλ. καταστήματος (osCommerce).

[vc_separator]

woocommercebestprice.grskroutz.gr

Ενδιαφέρεστε; Θα σας καλέσουμε εμείς!Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλεφωνό σας

Θέμα

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α , κόστος αγοράς domain, δημιουργία εικαστικών – κειμένων και κόστος συμμετοχής σε skroutz / bestprice.

To κόστος φιλοξενίας μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με την επισκεψιμότητα του ηλ. καταστήματος.


Για τη κατασκευή του e-shop θα χρησιμοποιηθεί η δημοφιλής πλατφόρμα WordPress με Woocommerce, με μια βασική γλώσσα.