Διαχείριση καμπάνιας Google AdWords και Pay Per Click Marketing από Certified Partners

Τι είναι τα Google AdWords?

Τα Google AdWords είναι η πιο δημοφιλής pay per click διαφήμιση. Με τη βοήθεια τους θα μπορέσετε να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες τοποθετώντας τις διαφημίσεις σας στο σωστό ιστότοπο και στον σωστό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι P.P.C διαφημίσεις προβάλλονται σε ανθρώπους που κάνουν σχετικές αναζητήσεις με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με σκοπό φυσικά να τους μεταφέρουν στην δική σας ιστοσελίδα και να τους δώσουν πληροφορίες σχετικά με την δική σας επιχείρηση

Τι σημαίνει Google AdWords Certified Partner?

Google AdWords Certified Partners είναι οι επαγγελματίες του χώρου της online διαφήμισης με βαθύτερες γνώσεις πάνω στο κομμάτι της διαχείρισης των καμπανιών Adwords. Η Google έχει δημιουργήσει μια σειρά από εξετάσεις που εφόσον εκτελεστούν επιτυχώς πιστοποιούν πως ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί την δική σας καμπάνια AdWords έχει τις κατάλληλες ώστε να δημιουργήσει μια επιτυχημένη διαφήμιση.

Πως μπορεί η emspace να σας βοηθήσει με την δική σας καμπάνια AdWords?

  • Οι άνθρωποι μας είναι AdWords Certified Partner, αυτό σημαίνει ότι έχουμε experts στη χρήση των AdWords
  • Γνωρίζουμε τους τρόπους για να αυξήσουμε το ROI.
  • Εξαιτίας της πολύχρονης εμπειρίας μας στα AdWords οι διαχείριση τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια!
  • Σαν Google AdWords Certified Partners, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια σας με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόδοση.
  • Έχουμε γνώση της αγοράς και μπορούμε να μελετήσουμε και να αναλύσουμε την απόδοση όχι μόνο τη δική σας, αλλά και του ανταγωνισμού σας.

Επειδή τα AdWords τα τελευταία χρόνια συνεχώς εξελίσσονται προσθέτοντας νέες υπηρεσίες όπως το Display Advertising, το Remarketing, το Dynamic Remarketing επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε μαζί της δυνατότητες εξέλιξής της δική σας PPC καμπάνιας.